Michael Burgess
Säljansvarig/Konsult
Tel: +46 73 558 39 55

Michael Burgess

Säljansvarig på Addcent & Verksamhetskonsult

Michael är en rutinerad verksamhetskonsult med nära 10-års erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Detta kombinerat med en Civilingenjörsutbildning inom IT gör Michael till en mycket stark aktör i samarbetet mellan verksamhet och IT.

Michael brinner för att skapa lösningar som ger maximalt effektivitet och produktivitet för en verksamhet. Med utgångspunkt i varje kunds unika målsättningar och utmaningar applicerar Michael best practice ramverk för att säkerställa hög effekt. Han har erfarenhet från flera av Sveriges största bolag och skapar snabbt förtroende på alla nivåer i verksamheten.

Michael är gift, har två barn och spenderar på fritiden gärna tid i löpspåret.

Michael Burgess
Säljansvarig/Konsult
Tel: +46 73 558 39 55

Michael Burgess

Säljansvarig på Addcent & Verksamhetskonsult

Michael har en bred konsulterfarenhet och har arbetat främst som projektledare, verksamhets-/kravanalytiker, samt inom försäljning.

Michael brinner för att skapa lösningar som ger maximalt värde för verksamheten, ur både process och systemperspektiv. Han har erfarenhet från ett flertal branscher och har en god förståelse för deras unika behov. Med en solid teknisk bakgrund har han en trygghet i gränssnittet mot IT och kombinerar detta med en förståelse för affären och dess krav. Han har en mycket stark förmåga att förstå ett problem och bryta ned det i förändringsbara komponenter.

Privat är Michael gift, har två barn och spenderar gärna tid i löpspåret.